Disclaimer

Op deze website is veel aandacht geschonken aan de informatie die onze bezoekers kunnen lezen. We richten ons op alle inwoners in Nederland. Voor wat betreft het toevoegen en verwijderen van content hebben we alle rechten en hoeft niemand geïnformeerd te worden voor verwijdering dan wel plaatsing van content in welke vorm dan ook.

De content die op deze website is geplaatst is door onszelf geschreven of deels overgenomen van andere – in onze ogen – waardevolle sites. Daarnaast linken we geregeld naar content die op andere websites staat.De content kan bestaan uit o.a. beeldmateriaal, tekst en video. Aansprakelijkheid voor informatie – die door onszelf is geschreven, van andere websites is en die wij op onze website plaatsen en links naar informatie die op andere websites staat – is in zijn geheel uitgesloten.

Daarnaast is het niet van belang of de informatie wel of niet compleet is en of de informatie wel of geen fouten bevat. Tenslotte is het opvolgen van eventuele adviezen die wij op onze website vermelden, of het opvolgen van adviezen die op andere websites staan vermeld waar wij naar verwijzen, honderd procent voor eigen risico.